donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Dak waait van flat Rijnmond Katwijk

- advertentie -

Katwijk – Woningen van een flat aan het Rijnmond in Katwijk moeten het de aankomende dagen zonder dakbedekking doen. Door de harde wind waaide aan het einde van de morgen een groot gedeelte van het dak kapot. De dakbedekking ligt over tientallen meters opgekruld.

De brandweer is ter plaatse om de situatie te beoordelen. Er wordt een plan van aanpak gemaakt om te kijken wat er voor de bewoners geregeld moet worden. De brandweer zelf heeft opgeschaald naar middel hulpverlening om voldoende mankracht ter plaatse te hebben.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -