Man zwaargewond na explosie Piet Paaltjensplein Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt na een explosie in een woning op het Piet Paaltjensplein in Rotterdam. Rond half drie vannacht ging er een explosief af in of nabij de woning, een ruit sprong en de man raakte zwaargewond.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse, het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat voor verwondingen hij precies heeft opgelopen is niet bekend. Omdat niet bekend was of het explosief in de woning, of daarbuiten is afgegaan zijn meerdere woningen ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een portiek verderop.

- Advertisement -

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de explosie. In de nacht ervoor ontplofte er ook een zwaar explosief. Een gezamenlijke ruimte op de hoek met de Jan Luykenstraat raakte zwaar beschadigd nadat er een explosief naar binnen was gegooid. Het vermoeden bestaat dat de twee incidenten met elkaar te maken hebben.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij portiekwoning Grasstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiekwoning aan de Grasstraat in het Nieuwe Westen van Rotterdam is afgelopen nacht een...

Voordeur ontzet en kleine brand na explosie bij portiek Watergeusstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een portiek aan de Watergeusstraat in Rotterdam is donderdagochtend rond 06.30 uur een explosief tot...

Voordeur weggeblazen bij nieuwe explosie Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Bewoners van de Vierambachtsstraat in Rotterdam zijn afgelopen nacht opnieuw opgeschrikt door een explosie. Met een...

Explosie en beschieting op tabaksshop Vierambachtsstraat Rotterdam (video)

Rotterdam - Een tabaksshop aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam is afgelopen nacht het doelwit geweest van een explosie...