donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Man zwaargewond na explosie Piet Paaltjensplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een man is afgelopen nacht zwaargewond geraakt na een explosie in een woning op het Piet Paaltjensplein in Rotterdam. Rond half drie vannacht ging er een explosief af in of nabij de woning, een ruit sprong en de man raakte zwaargewond.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse, het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Wat voor verwondingen hij precies heeft opgelopen is niet bekend. Omdat niet bekend was of het explosief in de woning, of daarbuiten is afgegaan zijn meerdere woningen ontruimd. De bewoners zijn opgevangen in een portiek verderop.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de explosie. In de nacht ervoor ontplofte er ook een zwaar explosief. Een gezamenlijke ruimte op de hoek met de Jan Luykenstraat raakte zwaar beschadigd nadat er een explosief naar binnen was gegooid. Het vermoeden bestaat dat de twee incidenten met elkaar te maken hebben.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -