donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Vrouw (26) gewond na steekpartij Witte de Withstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In appartementenhotel De With Studio’s in de Witte de Withstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht een steekpartij plaatsgevonden, een 26-jarige vrouw uit Dordrecht raakte daarbij zwaargewond.

De vrouw is vermoedelijk ook ernstig mishandeld, naast meerdere steekwonden had ze mogelijk ook gebroken botten. Het slachtoffer was na de steekpartij zelf een café binnen gelopen. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een onderzoek naar de verdachte, de agenten arresteerden op de Schere in Rotterdam-Zuid rond kwart voor zes vanmorgen een 33-jarige Rotterdammer. Hij is een bekende van het slachtoffer.

Vermoedelijk is een ruzie vooraf gegaan aan de steekpartij. Een getuige belde rond half twaalf de politie dat er een hoop kabaal kwam uit de hotelkamer.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -