woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Kleine brand woning Ambachtsplein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan het Ambachtsplein in Rotterdam heeft afgelopen nacht korte tijd brand gewoed in de keuken. De bewoner merkte de brand zelf op en wist zichzelf in veiligheid te brengen, deze raakte niet gewond.

De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat het brand al zo goed als uit was. Wel is er door de brand rook vrijgekomen. De woning is door de brandweer geventileerd, stichting Salvage is ter plaatse gekomen om de bewoner bij te staan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -