donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Ravage na ongeval met vrachtwagen A4 Stompwijk

- advertentie -

Stompwijk – Een vrachtwagen heeft maandag voor een ravage gezorgd op de A4 richting Amsterdam. Door een nog onbekende oorzaak reed de chauffeur de vangrail in, de wielen kwamen in de berm terecht en de combinatie kantelde.

Door het incident werden twee rijstroken voor het verkeer afgesloten, dit resulteerde in een vertraging van 45 minuten. Door het ongeval en de bergingswerkzaamheden is het nog steeds druk naar Amsterdam. Rijkswaterstaat verwacht tot 23.00 uur nodig te hebben om de vangrail gerepareerd te hebben.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -