zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Snoepwinkel ‘T Kraslotje in brand gestoken Benthuizerstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In de Benthuizerstraat in Rotterdam heeft afgelopen nacht brand gewoed in Snoepwinkel ‘T Kraslotje. Rond half twee werd de brand ontdekt door bewoners boven het pand. Er bleek bij de entree van de winkel brand te woeden.

De brandweer was snel ter plaatse en wist erger te voorkomen, desondanks liep de winkel forse schade op door onder andere de rook. Nabij de brand werd een fles met brandbare vloeistoffen aangetroffen. De brandweer gaat ervan uit dat de brand in de snoepwinkel is ontstaan door brandstichting.

De politie is een onderzoek gestart.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -