donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Vrouw op scooter gewond na aanrijding met auto Bermweg Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een vrouw is maandagmiddag rond half vier gewond geraakt door een ongeluk. Het slachtoffer reed met haar scooter op het Ooievaarspad toen een auto het fietspad naar de parkeerplaats overstak. Ze kwam hard ten val en raakte aan haar hoofd gewond.

Omdat niet duidelijk was hoe ernstig de verwondingen waren werd ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter gealarmeerd. Deze werd boven het ongeluk afgemeld. Ambulancepersoneel heeft de vrouw met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -