woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Bewoners onwel door koolmonoxide van houtkachel Margrietstraat Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – In een woning aan de Margrietstraat in Poortugaal is dinsdagmorgen teveel koolmonoxide vrijgekomen. De bewoonster van het huis was naar de huisarts gegaan omdat ze zich niet lekker voelde. De huisarts constateerde dat er mogelijk sprake was van koolmonoxidevergiftiging.

De brandweer werd met spoed naar het huisadres gestuurd, dit omdat haar man nog binnen was. Hij is naar buiten gehaald en door ambulancepersoneel opgevangen. De brandweer heeft de oorzaak van de lekkage achterhaald bij de houtkachel.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -