Persoon gewond na aanrijding met trein op station Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – Een persoon is dinsdagavond lichtgewond geraakt na een aanrijding met een trein. Hulpverleners rukten in grote getale uit naar het station in Nieuwerkerk aan den IJssel toen de melding binnen kwam van een aanrijding met het slachtoffer, deze was geraakt door een intercity.

Eenmaal ter plekke bleek het slachtoffer slechts lichtgewond te zijn geraakt. Deze is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de aanrijding met de trein kon gebeuren.

Vanwege de aanrijding lag het treinverkeer enige tijd stil tussen Gouda en Rotterdam. Later  op de avond kon de dienstregeling weer worden hervat.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd