donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Gewonde na steekpartij Slaghekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een persoon is woensdagmorgen rond half negen lichtgewond geraakt na een steekpartij in de Slaghekstraat in Rotterdam. Er was een ruzie ontstaan waarbij één van de partijen met een scherp voorwerp uithaalde en het slachtoffer ermee sneed.

De politie was snel ter plaatse en wist snel een verdachte aan te houden. Deze persoon is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het slachtoffer kon ter plekke aan zijn verwondingen worden behandeld.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -