Man zwaargewond na steekpartij, politie houdt verdachten aan met taser Albert van ’t Hartweg Bleiswijk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bleiswijk – Een man is dinsdagavond rond 21.00 uur zwaargewond geraakt na een steekpartij in een woning aan de Albert van ’t Hartweg in Bleiswijk. De politie heeft twee verdachten aangehouden, één van hen werd getaserd om hem te kunnen overmeesteren.

Het slachtoffer kreeg ruzie met twee andere mannen in de woning. Hij werd tijdens de ruzie gestoken en raakte zwaargewond. Ambulancepersoneel heeft de man met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Twee verdachten zijn aangehouden, één in de woning en één op het dak van de woning. De man op het dak weigerde mee te werken waarop de politie zich genoodzaakt zag om de taser in te zetten. De man is door ambulancepersoneel onderzocht.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd