vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Hond bijt meerdere mensen in flat Grote Beerstraat Spijkenisse (video)

- advertentie -

Spijkenisse – Een hond heeft donderdagmorgen in een flat aan de Grote Beerstraat meerdere mensen gebeten. De hond van vermoedelijk het ras Staffordshire stond na het bijtincident op de galerij van de flat. Politieagenten barricadeerden de doorgang en hielden een taser gericht op de hond.

Artikel loopt door onder video, video kan als schokkend worden ervaren

De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld. Het Mobiel Medisch Team was ook even kort ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet. De hond is uiteindelijk door een hondengeleider gevangen en overgedragen aan de dierenambulance.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -