Hond bijt meerdere mensen in flat Grote Beerstraat Spijkenisse (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Spijkenisse – Een hond heeft donderdagmorgen in een flat aan de Grote Beerstraat meerdere mensen gebeten. De hond van vermoedelijk het ras Staffordshire stond na het bijtincident op de galerij van de flat. Politieagenten barricadeerden de doorgang en hielden een taser gericht op de hond.

Artikel loopt door onder video, video kan als schokkend worden ervaren

De slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld. Het Mobiel Medisch Team was ook even kort ter plaatse maar hoefde niet te worden ingezet. De hond is uiteindelijk door een hondengeleider gevangen en overgedragen aan de dierenambulance.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd