Gewonden na drie overvallen in Rotterdam en Schiedam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – In de regio Rotterdam zijn gisteren drie overvallen gepleegd. Het ging om een overval op een telefoonwinkel, een supermarktje en een snackbar. Bij de overvallen raakte er één persoon gewond.

De eerste overval vond plaats op een telefoonwinkel aan de Jonker Fransstraat in Rotterdam. Twee mannen kwamen met een vuurwapen en een mes de winkel binnen en bedreigden het personeel. De mannen gingen er met de buit in de vorm van geld en telefoons vandoor.

De tweede overval vond plaats op een supermarkt aan de Franselaan. Een man kwam de zaak binnen en bedreigde het personeel, er werd niets buitgemaakt, maar wel raakte een personeelslid gewond. De dader van de overval is nog voortvluchtig.

Ook in de avonduren was het weer raak, ditmaal werd een snackbar aan de Rotterdamsedijk in Schiedam overvallen. Een medewerker raakte bij de overval lichtgewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Kort na de overval wist de politie een verdachte aan te houden, zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd