vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Stoffelijk overschot uit water gehaald Oeverbospad Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – Wandelaars hebben zaterdagmorgen een stoffelijk overschot aangetroffen in  het water van Nieuwe Waterweg ter hoogte van het Oeverbospad. Hulpverleners kwamen met spoed ter plekke, maar de persoon bleek al te zijn overleden.

Brandweerduikers hebben het stoffelijk overschot geborgen en overgedragen aan de politie. Het slachtoffer zal op een later moment geïdentificeerd worden. Ook zal er sectie worden verricht om de doodsoorzaak te achterhalen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -