Vrouw gewond na brand in droogkap van Leurstraat Bergschenhoek

Date:

Share post:

- Advertisement -

Bergschenhoek – Een vrouw is zaterdagavond in een woning aan de van Leurstraat lichtgewond geraakt nadat er brand was ontstaan in de droogkap die zij op dat moment op had. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er kortsluiting in het apparaat en begon het apparaat te branden.

De brandweer was snel ter plaatse en wist het brandje snel te blussen. Wel was er door de brand flink wat rookontwikkeling vrijgekomen. De vrouw die door de brand gewond raakte, is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Stichting Salvage is ingeschakeld om de bewoners op te vangen en vooruit te helpen.

Foto’s : Norbert Verhoeff

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd