woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Jongen (17) onderkoeld in sloot aangetroffen na feestje Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Een 17-jarige jongen is zondagmorgen zwaar onderkoeld aangetroffen in een sloot in Berkel en Rodenrijs. De jongen was vier uur daarvoor opgegeven als vermist nadat hij was vertrokken van een huisfeestje.

Toen de jongen niet thuis kwam heeft familie alarm geslagen. De politie is op onderzoek uitgegaan en heeft onder andere zijn telefoon uit gepeild. De jongen werd uiteindelijk onderkoeld aangetroffen in een sloot. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto : Wijkagent Annemieke Roos


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -