donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Man zwaargewond na crash tegen vangrail A15 Rozenburg

- advertentie -

Rozenburg – Een automobilist is afgelopen nacht zwaargewond geraakt na een éénzijdig ongeval op de A15 ter hoogte van Rozenburg. Het slachtoffer raakte de macht over het stuur kwijt en botste hard op de vangrail. Die klap was zo hard dat het motorblok tientallen meters verderop terechtkwam.

De bestuurder is door ambulancepersoneel zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de snelweg is nog urenlang afgesloten geweest vanwege het ongevalsonderzoek en de opruimwerkzaamheden.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -