vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Gezochte man springt sloot in bij komst van politie Akkerwinde Capelle aan den IJsse

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een man is maandagmiddag uit wanhoop om aan zijn aanhouding te ontkomen in een sloot bij de Akkerwinde gesprongen. De man was onder voorwaarden op vrije voeten, maar de voorwaarden had hij zich niet aan gehouden.

De politie kreeg het verzoek om de man te gaan houden. Bij het zien van de agenten koos hij het hazenpad en sprong in de sloot. De agenten hebben op de man ingepraat waarop hij uit de sloot kwam. Hij is aangehouden en mag voorlopig opwarmen op het politiebureau.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -