donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Brandweer Krimpen aan den IJssel oefent op asielboot

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De brandweer in Krimpen aan den IJssel heeft dinsdagavond geoefend om de asielboot. De boot ligt afgemeerd in de Sliksloothaven en gaat plaats bieden aan de opvang van 63 asielzoekers.

Om op te kunnen treden in geval van een calamiteit is het belangrijk dat de brandweer dergelijke objecten van te voren heeft gezien. Daarnaast is het gelijk een mogelijkheid om te oefenen. Zodoende dat er vanavond met rook en lichtgeluiden is geoefend op brand aan boord van het schip.

Foto’s : Jeroen van Zomeren en Boas Bosschaart


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -