Meisje (12) beroofd door vijf jongens Spechtendaal Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op de Spechtendaal in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een 12-jarig meisje werd door vijf jongens met een bivakmuts afgelopen donderdag beroofd van haar geld.

Het meisje moest haar geld afgeven, de jongens bedreigden haar dat ze anders in elkaar zou worden geslagen. De politie doet onder andere via Instagram en Facebook een oproep voor getuigen van het incident. Ze hopen dat mensen meer weten, of mogelijk camerabeelden ter beschikking kunnen stellen.

De politie zegt op zoek te zijn naar vijf blanke jongens, die allemaal ongeveer 16 jaar oud zijn en tussen de 1,80 en 1,90 meter lang.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd