Politie schiet verdachte in voet na beroving Kromhoutstraat Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een verdachte in zijn voet geschoten na een beroving. De politie trof de man aan in de Kromhoutstraat, hij vluchtte te voet het schoolplein op en agenten zagen zich genoodzaakt om te schieten.

De politie startte een achtervolging toen de auto na de de beroving werd opgepikt door de politie. Na enkele honderden meters staakte hij zijn autorit en parkeerde deze naast de school. De agenten wilden hem aanhouden, maar de verdachte luisterde niet naar de aanwijzingen. De politie zag zich genoodzaakt om te schieten, waarbij hij in zijn voet werd geschoten.

De rijksrecherche doet onderzoek naar het optreden van de agenten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd