woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Politie schiet verdachte in voet na beroving Kromhoutstraat Rotterdam (video)

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagavond een verdachte in zijn voet geschoten na een beroving. De politie trof de man aan in de Kromhoutstraat, hij vluchtte te voet het schoolplein op en agenten zagen zich genoodzaakt om te schieten.

De politie startte een achtervolging toen de auto na de de beroving werd opgepikt door de politie. Na enkele honderden meters staakte hij zijn autorit en parkeerde deze naast de school. De agenten wilden hem aanhouden, maar de verdachte luisterde niet naar de aanwijzingen. De politie zag zich genoodzaakt om te schieten, waarbij hij in zijn voet werd geschoten.

De rijksrecherche doet onderzoek naar het optreden van de agenten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -