Automobilist raakt van de dijk en vlucht Dorpsstraat Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is afgelopen nacht verschrikkelijk goed weggekomen na een éénzijdig ongeval op de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, ramde een paaltje en kwam onderaan de dijk net niet in het water tot stilstand.

- Advertisement -

De bestuurder koos na het ongeval het hazenpad en ging ervandoor. Een buurt bewoner hoorde de klap en alarmeerde de hulpdiensten. De brandweer heeft voor de zekerheid rondom de auto gekeken, maar al snel bleek dat er niet veel te doen was voor het ambulancepersoneel en de brandweer.

De politie is op zoek gegaan naar de inzittende. Gezien de enorme klap zou je normaal gesproken niet zo ver komen. Agenten troffen de bestuurder uiteindelijk kilometers verderop aan. Of de bestuurder onder invloed is geweest zal op het politiebureau moeten blijken.

Update : De bestuurder betreft een 62-jarige man die onwel was geworden, na de klap is hij vermoedelijk verward uit de auto gestapt en weggelopen. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol ten tijde van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Persoon gereanimeerd na te water raken aan Zwaarddans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Zondagmiddag 14 april is een persoon aangetroffen in een sloot aan de Zwaarddans....

Onverzekerde bestuurster rijdt achterop andere auto Hobo Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Op de Hobo in Capelle aan den IJssel heeft vrijdagmorgen rond 08.20 uur...

Persoon overleden na auto te water Groenedijk Capelle aan den Ijssel

Capelle aan den IJssel - Woensdagochtend 10 april is rond 9.45 uur een auto aangetroffen in de Hollandsche...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...