Automobilist raakt van de dijk en vlucht Dorpsstraat Capelle aan den IJssel (video)

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Een automobilist is afgelopen nacht verschrikkelijk goed weggekomen na een éénzijdig ongeval op de Dorpsstraat in Capelle aan den IJssel. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, ramde een paaltje en kwam onderaan de dijk net niet in het water tot stilstand.

- Advertisement -

De bestuurder koos na het ongeval het hazenpad en ging ervandoor. Een buurt bewoner hoorde de klap en alarmeerde de hulpdiensten. De brandweer heeft voor de zekerheid rondom de auto gekeken, maar al snel bleek dat er niet veel te doen was voor het ambulancepersoneel en de brandweer.

De politie is op zoek gegaan naar de inzittende. Gezien de enorme klap zou je normaal gesproken niet zo ver komen. Agenten troffen de bestuurder uiteindelijk kilometers verderop aan. Of de bestuurder onder invloed is geweest zal op het politiebureau moeten blijken.

Update : De bestuurder betreft een 62-jarige man die onwel was geworden, na de klap is hij vermoedelijk verward uit de auto gestapt en weggelopen. De bestuurder was niet onder invloed van alcohol ten tijde van het ongeval.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd