Metropassagier ziet overleden persoon in sloot Kralingseweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een metropassagier heeft donderdagmorgen rond 09.uur een persoon zien liggen in een sloot tussen de metrobanen bij de Kralingseweg ter hoogte van metrostation Schenkel. Hulpverleners rukten in grote getale uit, maar ter plekke bleek de persoon al te zijn overleden.

De politie heeft onder de metrobaan een plaats delict gemaakt. Uit voorzorg wordt er forensisch onderzoek gedaan naar de doodsoorzaak, maar de politie gaat er wel al vanuit dat het gaat om zelfdoding. Er wordt alleen onderzocht hoe dit is gebeurd, en de identiteit moet worden achterhaald.

De politie heeft een groot gedeelte afgezet.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd