vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Brandweer opent deur na ongeluk Schollevaartse Dreef Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Bij een ongeluk op de kruising Schollevaartse Dreef met de Essebaan is vrijdagmorgen een vrouw gewond geraakt. De vrouw werd in haar auto door een andere auto aangereden en kwam op het fietspad tot stilstand.

Ambulancepersoneel verzocht de brandweer ter plaatse om een deur te openen. De vrouw kon door de gesloten deur anders niet uit de auto worden gehaald. Met wat gereedschap wist de brandweer de deur te ontwrichten. Ambulancepersoneel heeft de vrouw met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Een automobilist negeerde een afzetting en reed toch door. Toen hij daarop werd aangesproken door de agenten was hij gepikeerd en bij het wegrijden riep hij klootzak vanuit ze raam. De agenten zijn hierop in gesprek gegaan waar het nou voor nodig is.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -