Dak waait van woningen Sofie Blank Erf en Bijendans Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – In de Capelse wijk Schollevaar is vrijdagmiddag veel schade ontstaan aan daken van woningen op de Bijendans en het Sofie Blank Erf. Tijdens het piekmoment van de storm rukte de harde wind van twee appartementenblokken de dakbedekking los.

Met een harde klap kwam de dakbedekking naar beneden, er raakte wonder boven wonder niemand gewond. De brandweer zette de omgeving af tijdens de inspectie van de daken. Uiteindelijk konden ze niet veel betekenen, omdat ook zij door de harde wind niet de daken op mogen.

Voor de bewoners van het Sofie Blank Erf was de schade extra groot, de dakbedekking lag er pas twee weken nieuw op.

Foto’s : Jeroen van Zomeren en Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd