Gewonde na schietpartij Ooievaarsdijk Zwartewaal

Date:

Share post:

Zwartewaal – Een 18-jarige Rotterdammer is zaterdagmorgen gewond geraakt na een schietpartij tijdens een feest in een woning aan de Ooievaarsdijk in Zwartewaal. De politie hield bij de schietpartij zeven verdachten aan.

De verdachten sloegen na de schietpartij op de vlucht. Ze waren een woning aan de Spuidijk in Geervliet gereden. Een arrestatieteam kwam eraan te pas om de jongens uit het huis te halen. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel met niet levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

In de woning waar de schietpartij plaatsvond was er sprake van een feest, daarbij waren zo’n 20-30 personen aanwezig. De politie heeft alle aanwezigen gecontroleerd. De verdachten werden in de omgeving aangehouden, zij variëren in een leeftijd van 18 – 32 jaar oud.

De politie is in de woning een onderzoek gestart.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd