woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Uitslaande brand woningen Riebeekstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een portiekwoningen aan de Riebeekstraat in Rotterdam heeft zaterdagmiddag een flinke brand gewoed. Rond 13.00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woning brand. Ter plekke bleek er aan de achterzijde een uitslaande brand te woedden.

De brandweer schaalde op naar grote brand om genoeg slagkracht ter plaatse te krijgen. Het was in het begin niet duidelijk of er nog een gedeelte bewoond zou zijn. Dat bleek wel het geval. De brandweer heeft de brand geblust en daarna de getroffen woningen geventileerd.

Foto’s : Martijn de Bruijn


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -