Gewonde na steekpartij metrostation Schenkel Kralingseweg Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een persoon is zondagavond rond 18.30 uur gewond geraakt bij een steekpartij op het Eendrachtsplein in Rotterdam. Het slachtoffer is door hulpverleners bij metro Schenkel aan de Kralingseweg in Rotterdam opgevangen. De politie heeft drie verdachten aangehouden.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gestabiliseerd met spoed maar aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Wat voor letsel het slachtoffer heeft opgelopen is niet bekend.

De politie hield op het metrostation drie verdachten aan, hun betrokkenheid wordt onderzocht. Wat er aan de steekpartij vooraf is gegaan is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Foto’s: Jeroen van Zomeren


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd