woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Mannen met vuurwapen overvallen buurtwinkel Nieuwenoord Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Twee mannen hebben zaterdagavond een overval gepleegd op een buurtwinkel aan de Nieuwenoord in Rotterdam. De mannen kwamen rond 20.30 uur de zaak binnen en bedreigden een medewerker met een vuurwapen.

De mannen deden een greep in de kassa en gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De politie startte een zoektocht in de omgeving, maar heeft de mannen niet meer gevonden. Een onderzoek naar de verdachten is inmiddels gestart.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -