zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Schippers veerdienst redden inzittenden uit te water geraakte auto Nieuw-Beijerland

- advertentie -

Nieuw-Beijerland – De schippers van de veerdienst tussen Nieuw-Beijerland en Hekelingen hebben zaterdagavond voorkomen dat een man en vrouw zijn verdronken. De bestuurder van de auto zag niet dat de pont er niet lag en reed het water in. Dat ging met een behoorlijke snelheid, waardoor de auto meters ver uit de kant in het water tot stilstand kwam.

De schippers gingen op de klep staan om de man en vrouw uit het de auto te halen. De vrouw werd geholpen om door het zijraam naar beneden te komen, de bestuurder kroop er daarna zelf uit. De auto liep ondertussen vol met water. Met behulp van de schippers konden ze op de veerpont komen.

De schippers maakten vervolgens de auto met een touw vast aan de pont, daarna werd de auto door de veerpont naar de kant geduwd. De auto zonk vervolgens vlakbij de kant. De auto is vanmorgen uit het water gehaald.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -