Meldkamer brandweer Rotterdam kreeg 2956 meldingen over stormschade binnen

Date:

Share post:

- Advertisement -

De meldkamer van de brandweer in Rotterdam-Rijnmond heeft afgelopen 72 uur 2956 meldingen van stormschades verwerkt. Normaal gesproken ligt het aantal meldingen in hetzelfde tijdsbestek op 160 meldingen, een gigantisch verschil.

De drie stormen Dudley, Eunice en Franklin zorgden voor bijzonder veel schade. Vooral veel bomen werden ontworteld en dakbedekking bezweek zodra de wind er vat op kreeg.

De brandweer heeft alle voertuigen en mankracht ingezet in het weekend. Hele grote incidenten zijn in de regio gelukkig uitgebleven, er vielen geen doden door de storm. Wel raakten er een aantal mensen gewond door vallende takken.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd