woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Veel rook door brandende televisie Cordell Hullplaats Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning van de Cordell Hullplaats in Rotterdam is dinsdagmiddag rond 13.10 uur brand ontstaan. Omwonenden belden de brandweer dat er rook uit de woning kwam. Omdat niet bekend was of er nog iemand binnen was, is er opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer was snel ter plaatse en bluste de brand, deze bleek te zijn ontstaan in een televisie. Er was niemand meer binnen, en er vielen geen gewonden. De schade in het appartement is groot, door de rookontwikkeling is de woning onbewoonbaar geworden. Stichting Salvage is ter plaatse gevraagd om de bewoner bij te staan.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -