zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Geert Wilders deelt voedselpakketten uit bij de dierenvoedselbank Zuidpassage Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Vanmorgen is Geert Wilders in Spijkenisse geweest om te helpen met campagne voeren voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Spijkenisse, wat onder de gemeente Nissewaard valt, wordt als ‘hometown’ gezien omdat de PVV het hier altijd goed doet.

Op de Zuidpassage heeft hij dierenvoedselpakketten uitgedeeld aan mensen die het niet zo breed hebben. Dit deed hij samen met mensen van PVV Nissewaard. Achteraf was er nog even tijd om met Wilders op de foto te gaan. om 11 uur vertrok hij weer. Zoals altijd was er veel beveiliging rondom de politicus aanwezig.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -