Politie op zoek naar autokraker in Nieuwerkerk aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De politie is op zoek naar verdachte van autoinbraken in Nieuwerkerk aan den IJssel. De man is in de vroege morgen van 20 februari gezien in de wijken Esse en Dorrestein. Dit is tussen 01.30 en 04.00 uur in de nacht geweest.

De politie heeft de volgende ochtend meerdere aangiftes ontvangen van inbraken waarbij goederen zijn gestolen uit de auto’s. Het vermoeden bestaat dat het om dezelfde man gaat die in 2021 ook al meerdere inbraken heeft gepleegd.

Het signalement is als volgt;
-man
-normaal postuur
-donkere sportschoenen met witte zolen
-donkere joggingsbroek
-bruine/beige jas tot over de heupen
-zwarte muts

De politie verzoekt mensen die iets weten contact op te nemen met de politie.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd