woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Schoten gelost bij verkeersruzie Balensteiger Gorinchem

- advertentie -

Gorinchem – Bij een verkeersruzie is dinsdagavond geschoten. Twee automobilisten kregen het aan de stok ter hoogte van Gorinchem en achtervolgde een echtpaar in een auto. De man die het echtpaar achtervolgde trok uiteindelijk op de Balensteiger een vuurwapen en schoot.

De politie ging snel ter plaatse, maar trof de schutter niet meer aan. De politie houdt er rekening mee dat het bekenden van elkaar zijn geweest. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht, de politie doet verder onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -