zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Scooterrijder overleden na aanrijding met tractor Heulweg Kwintsheul

- advertentie -

Kwintsheul – Een 84-jarige man is donderdagmiddag om het leven gekomen na een aanrijding met een tractor. Het slachtoffer werd op zijn scooter op de kruising met de Bovendijk mogelijk aangereden door de tractor met oplegger.

Hulpverleners kwamen massaal ter plaatse, maar hulp bleek niet meer te baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie is na het ongeval een onderzoek naar de toedracht gestart, getuigen worden opgeroepen om zich te melden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -