Politie lost waarschuwingsschot bij achtervolging mogelijke straatrovers in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Vrijdag 25 februari heeft de politie twee verdachten aangehouden van een poging tot beroving op de Dawesweg in Rotterdam. Daarbij is ook een waarschuwingsschot gelost.

Een vrouw was het beoogde slachtoffer van een beroving. Zij zou geslagen zijn, mogelijk met een vuurwapen. Toch moesten de daders er uiteindelijk met lege handen vandoor gaan.

- Advertisement -

De politie ging direct op zoek naar de mogelijke daders en trof in de omgeving twee personen aan die voldeden aan het signalement. Toen agenten ze wilde staande houden, ging het tweetal ervandoor.

Vanwege de eerdere informatie dat de daders mogelijk een vuurwapen hadden, losten agenten een waarschuwingsschot. Toch bleven de verdachten vluchten.

De twee mannen vluchtten een woning aan de Paterpirehof in, waar ze even later alsnog zijn aangehouden. De mannen zitten momenteel vast en worden verhoord. Het is niet bekend of er bij de aanhouding nog een vuurwapen is gevonden.

Getuigenoproep
De politie zegt nog met veel vragen te zitten over het incident en roept mensen met meer informatie op om contact op te nemen. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...