Vrouw (26) zwaargewond na ongeval Kralingse Zoom Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een 26-jarige vrouw is vrijdagmorgen zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Kralingse Zoom in Rotterdam. De vrouw stak het zebrapad bij de Erasmus Universiteit over en werd aangereden door een auto.

Door de aanrijding kwam de vrouw op de voorruit terecht, ze raakte zwaargewond en liep ernstig hoofd- en beenletsel op. Personeel van de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel ondersteund bij de verzorging van het slachtoffer. Ze is daarna met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft getuigen die het hebben zien gebeuren slachtofferhulp aangeboden. De weg is urenlang dicht geweest voor sporenonderzoek.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd