woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Forse gaslekkage in leegstaande woning na diefstal gaskraan Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – In een leegstaande woning is zaterdagmiddag een forse gaslekkage ontdekt. De brandweer werd rond 16:10 uur opgeroepen, nadat omwonenden een flinke gaslucht hadden geroken. Bij onderzoek bleek dat de leegstaande woning de veroorzaker was.

Eenmaal in de woning bleek de volledige gaskraan verdwenen te zijn. Het hele huis stond dus vol met gas, de brandweer heeft een aantal ramen opengebroken om het gas te kunnen verdrijven. De gaslekkage is provisorisch gedicht, en de netbeheerder is in kennis gesteld om het gas volledig af te sluiten.

In de woning werd enige tijd geleden het levenloze lichaam van de bewoonster aangetroffen. Ze bleek te zijn gevallen en in de woning te zijn overleden. Familie van de vrouw alarmeerde toen de politie om een kijkje te gaan nemen. Die troffen de vrouw overleden aan. Ze was de laatste bewoonster van de vervallen huurhuisjes. De huisjes kennen een lange historie, maar gaan binnenkort tegen de vlakte.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -