Vrouw (24) overleden in studentenhuis Den Haag, 28-jarige Rotterdammer aangehouden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Den Haag – Een 28-jarige Rotterdammer is vrijdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 24-jarige vrouw in Den Haag. Het slachtoffer werd levenloos aangetroffen in een flatwoning aan de van Maanenkade in Den Haag. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door geweld om het leven is gekomen.

De Rotterdammer meldde zichzelf op het politiebureau dat er iets was gebeurd. Agenten gingen ter plaatse en bleken bij een flatgebouw waar veel studenten wonen uit te komen. In het gebouw werd het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen.

De forensische opsporing is direct een groot onderzoek gestart. De Rotterdammer werd op het bureau aangehouden en is ingesloten. Maandag zal hij worden voorgeleid aan een rechter-commissaris. De politie wilde nog geen uitspraken doen hoe de vrouw om het leven is gekomen, en wat voor relatie de twee hadden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd