woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Vrouw (24) overleden in studentenhuis Den Haag, 28-jarige Rotterdammer aangehouden

- advertentie -

Den Haag – Een 28-jarige Rotterdammer is vrijdagmiddag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 24-jarige vrouw in Den Haag. Het slachtoffer werd levenloos aangetroffen in een flatwoning aan de van Maanenkade in Den Haag. De politie gaat ervan uit dat de vrouw door geweld om het leven is gekomen.

De Rotterdammer meldde zichzelf op het politiebureau dat er iets was gebeurd. Agenten gingen ter plaatse en bleken bij een flatgebouw waar veel studenten wonen uit te komen. In het gebouw werd het levenloze lichaam van de vrouw aangetroffen.

De forensische opsporing is direct een groot onderzoek gestart. De Rotterdammer werd op het bureau aangehouden en is ingesloten. Maandag zal hij worden voorgeleid aan een rechter-commissaris. De politie wilde nog geen uitspraken doen hoe de vrouw om het leven is gekomen, en wat voor relatie de twee hadden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -