Veel rook bij brand in schoorsteen Kalundborg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

Capelle aan den IJssel – Bewoners van een woning aan de Kalundborg hebben zaterdagavond rond 22.30 uur in allerijl de brandweer gebeld nadat de schoorsteen in brand was gevlogen. Er kwam korte tijd flink wat rook vrij, en uit de schoorsteen waren wat vlammen te zien.

De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Ter plekke is de brandweer met behulp van de hoogwerker de schoorsteen gaan vegen. Brandenden resten werden beneden opgevangen en naar buiten gebracht.

- Advertisement -

Ambulancepersoneel heeft de bewoners gecontroleerd op rookinhalatie, gelukkig viel dat mee en hoefden ze niet te worden behandeld.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd