zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Vuurwapen en mes aangetroffen in kroeg Hoogstraat Schiedam

- advertentie -

Schiedam – De politie heeft in een café aan de Hoogstraat in Schiedam afgelopen nacht een vuurwapen aangetroffen. Agenten kwamen naar het café door anonieme tip dat er iemand in het pand zou zijn met het vuurwapen.

De politie besloot om de bezoekers één voor één naar buiten te laten komen, eenmaal buiten werden ze gecontroleerd. Één van de bezoekers bleek een mes op zak te hebben, in het café werd het vuurwapen aangetroffen. Deze was achtergelaten door de verdachte. De politie heeft twee Schiedammers van 24 en 39 jaar aangehouden als verdachten.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -