PostNL pakketbezorger (42) alsnog overleden aan verwondingen na mishandeling Steurweg Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – De 42-jarige pakketbezorger die vorige week ernstig werd mishandeld tijdens het bezorgen van een pakket is aan zijn verwondingen overleden. Het Openbaar Ministerie heeft laten weten dat de man dinsdagavond alsnog is komen te overlijden.

De man moest een pakket bezorgen op de Steurweg in Hoogvliet, hij kreeg het door een nog onbekende reden aan de stok met de ontvanger van het pakket. De ontvanger mishandelde de pakketbezorger zo ernstig dat hij in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis werd gebracht. Een ruime week later is hij alsnog bezweken aan zijn verwondingen.

- Advertisement -

Lees ook: Pakketbezorger (42) zwaargewond na onenigheid over pakket Steurweg Hoogvliet

De verdachte een 29-jarige Rotterdammer zit vast. Hij zat vast voor zware mishandeling, of de man vervolgd wordt voor doodslag is nog niet bekend.

Het Openbaar Ministerie betuigt in een tweet haar medeleven aan de nabestaanden van het slachtoffer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd