Wegpiraten op de bon geslingerd bij verkeerscontroles Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft tijdens een verkeerscontrole twee scooters van de weg geplukt. De controles vonden plaats op de Strevelsweg en de Rooseveltweg in Rotterdam. Ook werden er diverse bekeuringen uitgeschreven.

Op de Strevelsweg werd de bestuurder van een scooter gefouilleerd omdat hij beweerde de sleutels niet bij zich te hebben nadat agenten hem hadden zien rijden. Eenmaal op de Rollerbank wereld een snelheid van meer dan 70km/u gemeten. De scooter is hiervoor in beslag genomen. Ook werd een automobilist aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en kregen twee automobilisten een prent voor het rijden zonder gordel.

- Advertisement -

Ook op de Rooseveltweg werd een controle gehouden. Ook hier werd weer een scooter van de weg gehaald vanwege een fors overschreden snelheid. Drie bekeuren werden uitgeschreven voor rijden onder invloed van drugs, een andere bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden over de vluchtstrook, en twee bestuurders mochten een duur telefoontje voor niet handsfree bellen aftikken.

Fotografie: Marco Smits

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij Techniek College Rotterdam, ook hakenkruizen en scheldwoorden op ruiten gespoten

Rotterdam - Voor de deur van Het Techniek College aan de Directiekade in Rotterdam is afgelopen nacht een...

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...