vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Wegpiraten op de bon geslingerd bij verkeerscontroles Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft tijdens een verkeerscontrole twee scooters van de weg geplukt. De controles vonden plaats op de Strevelsweg en de Rooseveltweg in Rotterdam. Ook werden er diverse bekeuringen uitgeschreven.

Op de Strevelsweg werd de bestuurder van een scooter gefouilleerd omdat hij beweerde de sleutels niet bij zich te hebben nadat agenten hem hadden zien rijden. Eenmaal op de Rollerbank wereld een snelheid van meer dan 70km/u gemeten. De scooter is hiervoor in beslag genomen. Ook werd een automobilist aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en kregen twee automobilisten een prent voor het rijden zonder gordel.

Ook op de Rooseveltweg werd een controle gehouden. Ook hier werd weer een scooter van de weg gehaald vanwege een fors overschreden snelheid. Drie bekeuren werden uitgeschreven voor rijden onder invloed van drugs, een andere bestuurder kreeg een bekeuring voor het rijden over de vluchtstrook, en twee bestuurders mochten een duur telefoontje voor niet handsfree bellen aftikken.

Fotografie: Marco Smits


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -