zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Botsing tussen personenauto en politievoertuig Grote Kreek Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Kreekhuizenlaan met de Grote Kreek heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Een automobilist botste op een met spoedrijdende politieauto. Beide auto’s raakten door het ongeluk zwaar beschadigd.

Bij het ongeluk vielen geen gewonden. Het team verkeer van de politie heeft onderzoek verricht. De politieauto die betrokken was bij het ongeval was onderweg met zwaailichten en sirene voor het afzetten van een kruising voor een spoedtransport.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -