Politie onderzoekt beschieting restaurant aan Vierambachtsstraat in Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Een eetgelegenheid aan de Vierambachtsstraat in Rotterdam is afgelopen nacht beschoten. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De politie ontving rond drie uur vannacht een melding van meerdere harde knallen in de omgeving van de Vierambachtsstraat. Agenten die poolshoogte gingen nemen, troffen meerdere hulzen aan voor de deur van afhaalrestaurant Ambala. In het rolluik waren meerdere inslagen te zien.

- Advertisement -

De politie heeft een onderzoek gestart. De Forensische Opsporing heeft de sporen veilig gesteld. Getuigen verklaarden dat er na het schietincident een zwarte taxi wegreed. De bestuurder hiervan is nog niet gevonden.

Het onderzoek gaat verder, laat de politie weten. Daarbij wordt ook een eventueel verband met de schietpartij op 17 januari meegenomen.

Getuigenoproep
De politie vraagt mensen die bruikbare informatie hebben om dit met hun te delen. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Rotterdammer en Schiedammer vast voor babbeltrucs in regio Rotterdam

Rotterdam - De politie heeft twee verdachten aangehouden die ervan worden verdacht meerdere diefstallen te hebben gepleegd door...

Opnieuw explosie in woning Nieuwe Crooswijkseweg Rotterdam

Rotterdam - Bij een woning aan de Nieuwe Crooswijkseweg in Rotterdam-Crooswijk is afgelopen nacht geprobeerd om een explosief...

Explosie bij woning Averdijk Rotterdam IJsselmonde mogelijk vergissing

In Rotterdam IJsselmonde, aan de Averdijk, heeft zich in de nacht van dinsdag op woensdag een explosie voorgedaan,...

Man (82) overleden na ongeluk met scootmobiel in Rotterdam

Een 82-jarige man is woensdag overleden nadat hij dinsdagmiddag betrokken was bij een ongeluk met zijn scootmobiel, zo...