Veiligheidsregio’s op zoek naar 2000 plekken voor opvang vluchtelingen Oekraïne

Date:

Share post:

- Advertisement -

Veiligheidsregio’s zijn aan het inventariseren hoe 2000 vluchtelingen uit Oekraïne kunnen worden opgevangen. Het kabinet heeft aan alle veiligheidsregio’s gevraagd om de plekken vrij te maken voor de opvang van de oorlogsslachtoffers. 

Het kabinet houdt rekening met een enorme toestroom van vluchtelingen. Vanwege deze enorme toestroom wordt verwacht dat er al snel een te kort zou zijn. Gelukkig zijn er een hoop mensen en bedrijven die opvangplekken willen aanbieden. In de veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond wordt vanaf maandag een speciaal telefoonnummer opengesteld. Wie plek heeft kan bellen met 088-8779003 of via een formulier op Rijnmondveilig.nl.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd