Brand in laadruimte vuilniswagen Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een chauffeur van een vuilniswagen heeft zaterdagmorgen zijn lading moeten dumpen om te voorkomen dat zijn auto in brand zou vliegen. De chauffeur merkte de rook op en besloot snel naar het Valeriusrondeel te rijden. Daar dumpte hij de lading op de parkeerplekken.

Een omstander had ondertussen de brandweer gebeld. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de lading geblust. Het bedrijf zal met een ander voertuig de lading weer opruimen.

Steeds vaker ontstaan er brandjes in laadruimtes van vuilniswagens. Door het persen kunnen batterijen die zij gedumpt bij het afval tot ontbranding komen. Dit gebeurd ook steeds vaker op vuilstorten. Afvalverwerkers hebben vaker de oproep gedaan om accu’s en batterijen in te leveren bij het milieupark.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd