Meerdere studenten onwel door overmatig alcoholgebruik op partyboot Boompjeskade Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Meerdere ambulances rukten vrijdagavond met spoed uit naar een partyboot aan de Boompjeskade in Rotterdam. Op de boot werd een studentenfeest met ruim 200 bezoekers georganiseerd, echter vloeide de alcohol iets te rijkelijk waardoor een aantal studenten onwel werden, getuigen zagen de jongeren naast het schip overgeven.

De hulpdiensten gingen massaal ter plekke. Ambulancepersoneel heeft de onwel geworden studenten gecontroleerd, het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft het feest direct laten beëindigen. De politie meldt dat er geen andere oorzaken waren dan alcohol.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd