vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Meerdere studenten onwel door overmatig alcoholgebruik op partyboot Boompjeskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Meerdere ambulances rukten vrijdagavond met spoed uit naar een partyboot aan de Boompjeskade in Rotterdam. Op de boot werd een studentenfeest met ruim 200 bezoekers georganiseerd, echter vloeide de alcohol iets te rijkelijk waardoor een aantal studenten onwel werden, getuigen zagen de jongeren naast het schip overgeven.

De hulpdiensten gingen massaal ter plekke. Ambulancepersoneel heeft de onwel geworden studenten gecontroleerd, het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft het feest direct laten beëindigen. De politie meldt dat er geen andere oorzaken waren dan alcohol.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -