Dode en twee gewonden bij steekpartij Tweebaksmarkt Leeuwarden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Leeuwarden – Bij een steekpartij in een woning aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden is afgelopen nacht één persoon overleden, twee anderen raakten gewond waarvan er één zwaargewond is geraakt. De slachtoffers werden ontdekt nadat de brandweer was uitgerukt voor een mogelijke woningbrand.

Vier ambulances en een traumateam kwamen ter plaatse. Één van de slachtoffers is ter plekke overleden. De andere twee zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens een woordvoerder van de politie was er geen sprake van een grote brand. Als er al brand is geweest dan was deze minimaal. Het onderzoek in de woning is inmiddels in volle gang. De politie wil nog niets kwijt over de identiteit van de slachtoffers.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd